blog.leertennis.nl

Kim en Justine tennissen samen!

Justine en Kim gaan weer publiekelijk tennissen! Ze tennisten wel al regelmatig, maar gaan nu weer echt trainen om enkele demonstratiewedstrijdjes te spelen.

Zie je het voor je, Justine en Kim de voormalige nummers een van de wereld spelen op woensdagochtend samen met een viertal andere dames. Dat kwam het beste uit, want Kim kon niet iedere week en Justine zat met haar nieuwe huis en viel ook een paar keer uit. Ze hebben daarom een rouleerschema gemaakt, zodat er altijd 4 spelers op de baan staan.

Om beurten haalt of Sabine of Dominique of Els of Laurence of Kim of Justine de rest op, wel zo handig. Want het is zonde om met vier auto’s naar de tennishal te rijden.

Kim heeft na de eerste keer spelen wel een nieuw gripje gekocht voor haar racket, want de oude zat er nog op sinds de US Open van 2006! Die was helemaal versleten.
Justine heeft toen ook haar racket aan Kim meegegeven, want haar bespanning stond op knappen. Een jongetje van de tennisclub van Kim kon daar voor 15 euro wel een nieuwe bespanning op zetten.

Na het tennissen drinken ze nog altijd een kopje Rombouts-koffie, een cappuccino met een lekkere dikke laag schuim. En om beurten bakt er iemand een cake of een lekkere appeltaart, het recept van Dominique is hun favoriet. Els heeft voor Kim een potje van die lekkere vleesmarinade gekocht en meegenomen, die is niet te krijgen in de Spar bij Kim in de buurt. Even de laatste dorpsroddels doornemen. Met wie Helena het nu weer doet, dat het rokje van Anna echt niet kan of dat Serena weer is aangekomen.

Over aankomen gesproken, Kim is ook niet helemaal blij met haar lijntje. Daarom is ze blij dat ze nu iedere woensdag tennist. Ze heeft zelfs de zoetjes meegenomen voor in de cappuccino en neemt een half stukje appeltaart. Over twee weken gaat ze ook beginnen met steppen, ze wacht even totdat de nieuwe maand begint, wel zo handig met het sport-abonnement.

Nu is het een kwestie van weken, dan zijn Justine en Kim wel weer fit om enkele demonstratie-wedstrijdjes te spelen. Als ze daar maar zelfgebakken appeltaart of cake hebben, grapt Justine. En Justine wil ook nog vantevoren naar de PerrySport voor een nieuw rokje. Ze belt nog wel even met Kim, het is gezelliger om samen te gaan.

0 Comments
Share

Moenanie

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*