Spelregels tennis

Met je racket over het net?

met-je-racket-over-het-net

Tijdens een rally mag je met je racket niet over het net heen reiken of het net aanraken. Er is echter een uitzondering, zoals altijd.

Wanneer de tegenpartij de bal bij jou in het speelveld speelt en deze (door effect e.d.) weer terug stuit over het net. Mag je met je racket over het net reiken om de bal te raken/slaan. Je mag dan wel niet het net aanraken, anders is het alsnog een punt voor de tegenstanders.

0 Comments
Share

Moenanie

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*