• Home
  • Wie is leertennis.nl

Wie is leertennis.nl

Leertennis.nl is een initiatief van een fanatieke tennistrainer/speler Ramon Gulikers (1974), met als doel handige en praktische tennistips te verzamelen en te delen met andere tennisliefhebbers.

Als rasechte Limburger uit Margraten woon ik sinds 2006 in Amsterdam.
In Maastricht heb ik de PABO afgerond als onderwijzer. Op de PABO kreeg ik geleerd hoe je organisatorisch en didactisch les moest geven. Eenmaal afgestudeerd wilde ik liever mijn leskwaliteiten laten zien op de tennisbaan als tennistrainer. Dat heb ik een aantal jaren fulltime gedaan en daarna parttime naast mijn werk in het bedrijfsleven.

Toch wilde ik mijn liefde voor tennis en mijn kennis van tennis blijven doorgeven aan andere tennissers. En zo is leertennis.nl en leertennis.be ontstaan.

Mijn eigen speelsterkte is 3-3 en sinds 2009 mag ik meespelen in de 35+ toernooien. Ik tennis nog zo fanatiek als 20 jaar geleden, en Tennis & Coach schrijf ik namens Leertennis.nl ook tennisartikels. Met de tennisdate website www.matchtennispartner.nl worden tennistips van Leertennis.nl uitgewisseld. En in Amsterdam werk ik op de tennisbaan en daarnaast nauw samen met de Laurense Tennisacademy.

Wat is leertennis.nl?
Leertennis.nl is de tennistips-website van tennissend Nederland en omstreken. Een tenniswebsite bordevol praktische tennistips voor alle tennissers. Als het woord tennis erin voorkomt, dan vind je het op Leertennis.nl. Tennistips, tennisnieuws, tennisvideos, tennislinks, tennisforum, kortom TENNIS!

Waarom leertennis.nl?
Als tennisliefhebber mis ik op het internet vaak de echte praktische tips. Je kunt wel de service van Federer ontleden, maar daar heeft de gemiddelde tennisspeler niets aan in zijn eigen tennisspel. Daarom een tennistips-website met tennistips die iedereen direct op de tennisbaan kan toepassen.

Wil jij mee helpen?
Ben jij ook zo tennisgek en wil je jouw tenniskennis delen met andere tennissers? Wij zijn altijd op zoek naar leuke en interessante tennistips. Heb jij zin en tijd om af en toe en tennisartikel (max. een A4) te schrijven voor Leertennis.nl?

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*